Magyar Olympique de Marseille rajongói oldal
 
 
 
 
Indulás: 2010-01-10
 
 

 

 

 

 

       
 
     
 
     
 
     
 
     
       
 
     
 
     
 
     
 
     

 

 

A Division 1 hatása

A Division 1 hatása

 

Az első szezonban (32-33) a csapat a második helyezést szerezte meg az Olympique Lillois mögött (ma a Lille OSC). Meglepetés, mert az első fordulóban a Marseille 7-0-ra verte meg a Lille csapatát. 35-ben Mario Zatelli, a fiatal olasz csatár érkezett a csapathoz. Laurent Di Lorto (akkori francia válogatott kapusa) a Sochaux-ba szerződött a Marseille-től. Ekkor érkezett a csapathoz a brazil kapus, Vasconcellos. 1937-ben a csapatnak sikerült elhódítania először a Division 1-et, a gólkülönbségnek köszönhetően. A Coup de France-t a csapat 1935- és 38-ban ismét elhódította.

 

1937. Június 13-án felépült a Stade Vélodrome, mely akkoriban még csak 35 ezer férőhelyes volt. A felavatása a Torino ellen történt, mikor 2-1-re győzedelmeskedett a Marseille. Larbi Ben Barek, a „fekete gyöngyszem” 1938-ban érkezett a csapathoz, de sajnos csak egy évet tudott maradni a világhaború miatt.

 
hét képe
 
meccscenter

 

 
hét játékosa


 
chat

 

 
tabella
Tartalom
 
partnerek
Tartalom
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!