Magyar Olympique de Marseille rajongói oldal
 
 
 
 
Indulás: 2010-01-10
 
 

 

 

 

 

       
 
     
 
     
 
     
 
     
       
 
     
 
     
 
     
 
     

 

 

Hírek-Cikkek
Hírek-Cikkek : BL ellenfél: Spartak, amit tudni kell!

BL ellenfél: Spartak, amit tudni kell!

  2010.08.27. 21:37

 

Íme a Spartak Moszkva csapatáról szóló információk.
 

 A klub:

FC Szpartak Moszkva
Alapítása: 1922
Tulajdonos: Leonid Fedun
Edző: Valeri Karpine
Hivatalos weboldal: www.spartak.com
A csapat:
Jelenleg hatodik a bajnokságban, 14 pont hátránya van az éllovas Zenittel szemben, így a bajnokság közepén. Valeri Karpine a vezetőedző, aki játszott a Celta Vigo csapatában. Sok idegenlégiós játékost hozott csapatához, többek között argentín, osztrák, román, brazil, és horvát játékosok. A klub a milliárdos Leonid Fedun tulajdonában áll, akik másodikok lettek a tavalyi szezonban a Rubin Kazan mögött. 
Az OM kétszer találkozott a Spartak ellen. Egyszer a 91/92-es BEK döntőben, ahonnan továbbjutottak a döntőbe. Második alkalommal a 2008-as UEFA kupában. 
Akit figyelni kell:
Welliton Soares de Morais:
A szerzett 13 góljával 14 mérkőzésen idáig nagyon veszélyesnek tűnik az orosz bajnokságban. A legutóbbi szezonban másodikként végzett csapatával, míg ő lett a gólkirály 21 góljával. 
A Stadion: 
Férőhely: 84.745

Még nincs hozzászólás.
 
hét képe
 
meccscenter

 

 
hét játékosa


 
chat

 

 
tabella
Tartalom
 
partnerek
Tartalom
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!